Προσωπικά Δεδομένα

  Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων
  Το site www.kytheraisland.gr δεν διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα δεδομενα που καταχωρούνται στις φορμες επικοινωνιας χρησιμοποιουνται αποκλειστικα και μονο για λογους επικοινωνιας της επειχήρησης με εσας για την εξυπηρετηση των αιτηματων σας. Δεν αποθηκευονται ουτε δημοσιευονται σε τρίτα προσωπα.

  Διεύθυνση IP
  H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στο site www.kytheraisland.gr αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων που αφορούν στην παρακολούθηση της επισκεψιμότητας του site www.kytheraisland.gr. Αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων που αφορούν στην παρακολούθηση της επισκεψιμότητας του site www.kytheraisland.gr.

  Links to other sites ("Δεσμοί προς άλλους ιστότοπους")
  Το site www.kytheraisland.gr περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλα web sites τα οποία δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους ιδιοκτήτες τους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνovται οι διαχειριστές του site www.kytheraisland.gr για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν ούτε και δηλώνει πως συμφωνεί κατά ποσοστό 100% με τις θέσεις, τις απόψεις και το περιεχόμενο των άλλων web sites.

© Kythera island 2015. All right reserved.