Φωτογραφίες Φωτογραφίες από αξιοθέατα των Κυθήρων, Φωτογραφίες με πανέμορφα ηλιοβασιλέματα στα Κύθηρα. πανέμορφες παραλίες και χωριά από το νησί των Κυθήρων

Στην ιστοσελίδα μας www.kytheraisland.gr & www.hotelskythera.gr θα βρείτε πληροφορίες για τα Κύθηρα, αξιοθέατα, ιστορία και τον πολιτισμό των Κυθήρων, πανέμορφες παραλίες, μπορείτε να βρείτε δρομολόγια πλοίων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ταξιδιωτικές πληροφορίες για τα Κύθηρα, ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, δωμάτια, σουπερ μάρκετ. Είναι το ιδανικό νησί για της διακοπές σας και για γάμο στα Κύθηρα. Υπάρχει τακτική συγκοινωνία για τις περισσότερες περιοχές και παραλίες του νησιού με τοπικά λεωφορεία κοντά στο λιμάνι . Πραγματοποιούνται επίσης αρκετές ημερήσιες εκδρομές για τις πανέμορφες παραλίες των Κυθήρων με καΐκι. τα Κύθηρα φημίζονται για τις παραλίες με τα καθαρά γαλανά νερά και τη χρυσή άμμο. Και για όσους αγαπούν τις εξερευνήσεις υπάρχουν μερικές μαγευτικές θαλάσσιες σπηλιές που σίγουρα αξίζουν να τις επισκεφθείτε, καταδύσεις και η αλιεία είναι επίσης ένα ωραίο παιχνίδι για τους λάτρες της θάλασσας! Στο νησί θα βρείτε θαλάσσια σπορ και επίσης θαλάσσια ταξί που θα σας μεταφέρουν σε απόμερους όρμους.

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια πλοίων προς Κύθηρα

Για Κύθηρα εύκολα και γρήγορα όλο το χρόνο αεροπορικώς και ακτοπλοϊκώς.
Τα Κύθηρα είναι από τα νοτιότερα νησιά του Ιονίου πελάγους και βρίσκονται νότια της Πελοποννήσου στην είσοδο του Λακωνικού κόλπου. Διοικητικά δεν ανήκει στη περιφέρεια του Ιονίου αλλά στη περιφέρεια Πειραιώς. Ακτοπλοϊκά δρομολόγια των πλοίων Σύνδεση με τα Κύθηρα εκτελούν τα πλοία Βιτσέντζος Κορνάρος από το λιμάνι του Πειραιά, από το Καστέλι Κρήτης, από το Γύθειο Λακωνίας, και από την Καλαμάτα και Αντικύθηρα.
Το πλοίο Πορφυρούσα από την Νεάπολη Λακωνίας έχει καθημερινά δρομολόγια για τα Κύθηρα.
Από Γύθειο τη θερινή περίοδο έχει καθημερινά δρομολόγια προς: Αντικύθηρα - Κίσσαμος - Κύθηρα . Το λιμάνι των Κυθήρων βρίσκετε στο Διακόφτι ανατολικά του νησιού. Τα Κύθηρα έχουν ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα λιμάνια: Πειραιά, Κίσσαμο, Αντικύθηρα, Γύθειο, Ηράκλειο με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Lane Lines. Αεροπορικά Δρομολόγια επίσης πραγματοποιούνται και με την αεροπορική εταιρεία Sky express.
Αθήνα (Ελ. Βενιζέλος)- Κύθηρα Aegean Air
URL: http://www.aegeanair.com
ΝΕΑΠΟΛΗ - ΚΥΘΗΡΑ ΜΕ ΤΟ F/B PORFYROUSA
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΟ-ΝΕΑΠΟΛΗ
+30 2734024004, +30 2734029004
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΟ-ΚΥΘΗΡΑ
Κύθηρα (Χώρα): +30 2736031390, Ποταμός: +30 2736031848
ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Επικοινωνήστε με τα πρακτορεία για κρατήσεις και για την ακριβή ώρα αναχώρησης του πλοίου.


© Kythera island 2015. All right reserved.